Ασφαλιστικά γραφεία Δρούλια

Τα ασφαλιστικά γραφεία ΔΡΟΥΛΙΑΣ συμπληρώνουν 50 χρόνια και αναζητούν νέους Συνεργάτες

Ο Ιωάννης Δρούλιας – ιδρυτής των ασφαλιστών γραφείων ΔΡΟΥΛΙΑΣ – πριν από 50 περίπου χρόνια, έχοντας αγάπη για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, εισήλθε στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Με οδηγό την υπευθυνότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική σχέση με τους Πελάτες, όλα αυτά τα χρόνια τα ασφαλιστικά γραφεία ΔΡΟΥΛΙΑΣ κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό και ποιοτικό χαρτοφυλάκιο.

Σήμερα την εταιρεία ΣΥΜΕΩΝ ΔΡΟΥΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. διοικεί ο Σίμος Δρούλιας, εφαρμόζοντας νέες τεχνογνωσίες, πιστός όμως στις αξίες του πατέρα του Ιωάννη, ο οποίος συνεχίζει να αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και συμβουλών.
Επιλεγμένες συνεργασίες με ασφαλιστικές εταιρίες και εξειδικευμένους συναδέλφους καθώς και η συμμετοχή στον πρώτο Συνεταιρισμό Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών «ΠΑΝΟΡΜΟΣ», προσφέρουν στα ασφαλιστικά γραφεία ΔΡΟΥΛΙΑ την τεχνική υποστήριξη και ασφάλεια που απαιτείται έτσι ώστε να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο πελατολόγιο αλλά και το δίκτυο πωλήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διοίκηση της εταιρείας πιστεύει ότι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή,  να αναπτυχθούν επαγγελματικές σχέσεις και με άλλους συνεργάτες διαμεσολαβητές, που έχουν ως πρωταρχικό στόχο,  την ποιοτική εργασία  και την προσφορά γενικότερα στο θεσμό της ασφάλισης.

Οι υποδομές και η οργάνωση της εταιρίας δημιουργούν τις προϋποθέσεις  για σοβαρή βάση συζήτησης με κάθε ενδιαφερόμενο και είναι κίνητρο για  ουσιαστικές κινήσεις συνεργασίας ή και συστέγασης με συναδέλφους που τους απασχολεί το επαγγελματικό τους μέλλον και αναζητούν αξιοπρεπείς και μόνιμες  λύσεις.

Υπεύθυνος αυτής της αναπτυξιακής προσπάθειας είναι ο Σίμος Δρούλιας, Γενικός Διευθυντής των γραφείων Δρούλια.

Επικοινωνία: Κινητό: 6944 864046 | email: sdroulias@drouliasltd.gr

 Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας ξεφυλλίζοντας on-line παρακάτω

asfalistika-grafeia-droulia